10.000Ft vásárlás felett ingyenes szállítással kedveskedünk!                                                                               Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/516-0447  

Instagram logoFacebook logo Kövess minket!

ICONA bőrtáskák, pénztárcák

Az olasz divat és magas minőségű stílus iránt elkötelezett ICONA, 2018 decemberében nekilátott saját márkás kiegészítői gyártásának, hogy az ICONA márkanévre keresztelt egyedi tervezésű bőráruk készítésével tökéletesen személyre szabott igényeket szolgálhasson ki.
A különböző formájú táskák és kiegészítők, kellékek a legjobb olasz (marha, borjú, juh, és kecske) bőrök felhasználásával készülnek.
A gyönyörű struktúrák és változatos színek sajátossága minden egyes letisztult fazonú limitált darabon érvényesül, ezzel is az egyediségre törekvő manufakturális gyártást erősítve.
A bőröket előzetesen Te magad is kiválaszthatod, a személyiségedhez passzoló színben, így a táskád garantáltan nem jön veled szemben az utcán! 
Az ICONA termékeket keresd az ICONA üzletében ( Zalaegerszeg, Petőfi utca 11.) vagy rendeld meg online itt az oldalon vagy a byicona@icona.hu e-mail címen.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keress minket a byicona@icona.hu e-mail címen.

Kriszti és Szandra