Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

FIZETÉS, SZÁLLÍTÁS

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja


A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a csomagautomatának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a MPL futárszolgálat juttatja el a megrendelőnek. A megrendelést követően a szállító cég egyeztet időpontot a megrendelővel a szállítás időpontjáról. A csomagot (a ruha értékét és a szállítási díjat) átvételkor készpénzben kell a megrendelőnek kifizetnie. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 - 17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Házhoz szállítás díjszabása

A megrendelt termékek házhoz szállítását Magyarországon belül az MPL illetve a FOXPOST végzi.
A termék szállítási költsége a szállítási cím alatt kiválasztott ország alapján kalkulálódik. Magyarország területén belül a nem utánvétes házhozszállítás díjtalan, amennyiben a vásárolt termék, vagy termékek összértéke meghaladja a 20 000 Forintot. 20 000 Forint alatti rendelés esetén 1490 Ft-ot számítunk fel szállítási költségként Magyarország területén belül. Az utánvétes szállítás csak Magyarország területén belül vehető igénybe, ennek díja 630 Ft.
A kalkulált szállítási költségek tájékoztató jellegűek, az árváltozás jogát fenntartjuk, mivel a szállítási költségeket a futárcégek aktuális áraihoz igazítjuk. Az utánvéttel való fizetés a termék átvételével egy időben, az átvétel helyén történik. Az utánvétes kézbesítés csak Magyarország területén vehető igénybe, annak extra költsége a normál kézbesítéshez képest átlagban + 630 Ft. Utánvétes fizetés esetén a termék szállítási költséggel növelt árát plusz az utánvét díját a kézbesítőnek, vagy az adott postahivatalban az ügyintézőnek fizeti.
Egyszerre több termék megrendelése esetén az Eladó a termékeket egy csomagban küldi el a Vevőnek kedvezőbb szállítási költség elérése érdekben.