10.000Ft vásárlás felett ingyenes szállítással kedveskedünk!                                                                               Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/516-0447  

Instagram logoFacebook logo Kövess minket!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Általános Szerződési Feltételek:

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!
Ön a www.icona.hu webáruházban történő vásárlással elfogadja a jelen üzletszabályzatban foglalt vásárlási feltételeket, így azok a szerződés részévé válnak. A megrendelés írásos szerződésnek minősül. A megrendelések feladása az ICONA számára több módon lehetséges. A feladott rendeléseket interneten, a icona.hu oldalon, 0-24 óra között tudjuk elfogadni.
Az ICONA webáruházában a vásárlás előtt regisztrációra van szükség. (Fontos! Ügyeljen adatainak pontos megadására, mivel rendelését a megadott regisztrációs adatok alapján számlázzuk és szállítjuk.) Amennyiben már regisztrált, felhasználónevével és jelszavával be tud lépni és azonnal el tudja küldeni megrendelését. Regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Király Krisztina e.v.
Székhely: 8900 Zalaegerszeg, Gasparich Márk utca 54/F.
Adószám: 66795229-2-40
Nyilvántartási szám: 39187510
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Zalaegerszegi Járási Hivatal Kormányablak Osztálya
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@icona.hu
Telefonos elérhetőség: +36-30/516-0477

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre, rendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 9.30-17.30 óráig.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk minden esetben emailben visszaigazolja a megrendelését.
Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 10 munkanapon belül. (A visszaigazolást a visszaigazolás napjától 6 hónapig áll módunkban tárolni.)

A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.
Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben.
Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

A Weboldalról megrendelhető termékek árai változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja, és így a szerződést nem módosítja.

Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webáruház felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő “0” Ft-os vagy “1” Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az Ügyfél elállhat vásárlási szándékától.

A Szolgáltató egyedi táskarendelés alapján, igény szerint egyedi megrendeléseket is teljesít.
Egyedi megrendelési igényét kérjük, szíveskedjen jelezni a Weboldalon található megrendelő lap kitöltésével, vagy e-mail küldésével az byicona@icona.hu e-mail címre.

A rendelés menete

1. A megvásárolni kívánt termékeket helyezze a kosárba
2. Kattintson a Megrendelés jóváhagyása gombra
3. Szállítási illetve a belépési adatok megadása. Amennyiben
már regisztrálta magát, akkor be tud lépni.
4. Az adatok megadását követően a " Megrendelés" gombra kattintva tudja
elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a
megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével. (Pl: a
termék színét, méretét illetően)
5. E-mail-ben a megrendelés elküldését követően visszaigazolást kap.
6. A beérkezett megrendelését e-mailben minden esetben visszaigazoljuk.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak vagy a csomagautomatának kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit a MPL futárszolgálat juttatja el a megrendelőnek. A megrendelést követően a szállító cég egyeztet időpontot a megrendelővel a szállítás időpontjáról. A csomagot (a ruha értékét és a szállítási díjat) átvételkor készpénzben kell a megrendelőnek kifizetnie. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 08:00 - 17:00 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
 

Házhoz szállítás díjszabása

A belföldi szállítási díj változó. A csomagok szállítását a Foxpost Zrt. futárszolgálata végzi. Külföldi szállítási díjakkal kapcsolatban érdeklődjön az info@icona.hu e-mailcímen.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Elállás

A vásárlónak joga van elállni a szerződéstől a 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény alapján.
A fogyasztó a szerződéstől a megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A webáruház azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
Amennyiben a vásárló élni kíván elállási jogával, és a megrendelt terméket visszajuttatta, a webáruház üzemeltetőnek 30 nap áll rendelkezésére, hogy visszatérítse a vásárló számára a teljes vételárat. Amennyiben egyedi terméket rendelt, Önnek nincs módja arra, hogy elálljon a vásárlástól.

 

A szerződéstől való elállási szándékot a  info@icona.hu e-mail címre írásban kell jelezni, hivatkozni kell a termékre, a megrendelés azonosítójára. Az elállási jog a megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül érvényesíthető. A megrendelt terméket sértetlen állapotban, eredeti csomagolással, a mellékelt visszáru levéllel és számlával kell visszajuttatni a feladási névre és címre. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik.

Csomag cseréje

Amennyiben a kért csere nem az ICONA hibájából történt úgy a szállítási díj és az újrapostázás díja is a vevőt terheli. 
Amennyiben a kért csere az ICONA hibájából történt úgy a szállítási díj és az újrapostázás díja is az ICONA-t terheli. 

A szerződéstől való elállás menete

A szerződéstől való elállási szándékot a  info@icona.hu e-mail címre írásban kell jelezni, hivatkozni kell a termékre, a megrendelés azonosítójára. Az elállási jog a megrendelt termék kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül érvényesíthető. A megrendelt terméket sértetlen állapotban, eredeti csomagolással, a mellékelt visszáru levéllel és számlával kell visszajuttatni a feladási névre és címre. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a vásárlót terhelik.

 

Adatkezelési tájékoztató
Adatvédelem

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

 

Az adatvédelem kiemelten fontos ICONA számára, és személyes adatai feldolgozásakor nyitottan és átláthatóan szeretnénk eljárni. Ezért irányelvben rögzítjük, hogy hogyan dolgozzuk fel és védjük személyes adatait.

Ki kezeli az Ön személyes adatait?
Ha Ön weboldalunkon személyes adatot közöl magáról, az azzal kapcsolatos adatkezelést az ICONA végzi és cégünk felel a személyes adataiért a vonatkozó adatvédelmi törvények értelmében.

Király Krisztina e.v.
8900 Zalaegerszeg,
Gasparich u. 54/F

Telefonszáma: +36305160447

Nyilvántartási szám: 39187510

Adószám: 66795229-2-40

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: iconadonna@gmail.com

 

 

A személyes adatok tárolására irányuló adatfeldolgozás

A tárhely-szolgáltató neve, címe, e-mail címe:

Az adatfeldolgozó megnevezése: UNAS Online Kft. 

Az adatfeldolgozó elérhetőségei:
Címe: 9400 Sopron Major köz 2.
Telefonszám: +36-99/884-000,
E-mail cím: unas@unas.hu 

Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a személyes adatok tárolását végzi. A személyes adatok megismerésére nem jogosult.

 

Hol tároljuk az adatait?

Az Öntől kért adatokat Magyarország területén tároljuk és itt is dolgozzuk fel.

Ki fér hozzá az adataihoz?

Adatait az ICONA munkatársai gyűjtik, tárolják, és dolgozzák fel. Adatait soha nem adjuk tovább, értékesítjük vagy cseréljük el marketingcélokból. A harmadik feleknek továbbított adatokat csak az Önnek nyújtott szolgáltatás lehetővé tétele érdekében használjuk fel.

Mi a feldolgozás jogalapja?

Személyes adatainak minden egyes feldolgozásakor tájékoztatjuk Önt, hogy a személyes adatok átvétele törvényi előíráson alapul, vagy szerződés megkötéséhez szükséges, valamint kötelező-e a személyes adatok megadása, illetve ennek megtagadásának mik a lehetséges következményei.

Miért és hogyan használjuk, kezeljük személyes adatait?

Az Ön személyes adatait a következők szerint használjuk fel:

 • A weboldal és szolgáltatásaink Ön által igényelt funkcióinak biztosítása céljából

Bármely, általunk a weboldalunkon gyűjtött személyes adatra a célból van szükségünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást tudjuk nyújtani, például, hogy értesíteni tudjuk Önt érdeklődésére számot tartó lehetőségekről, és, hogy a minél jobb szolgáltatás érdekében megismerhessük vásárlóink igényeit.

Amennyiben a www.icona.hu oldalon keresztül kapcsolatba lép velünk (információt kér), Önre vonatkozó információkat használunk fel, annak érdekében, hogy segítsünk Önnek megoldani valamely problémát vagy kérdést.

 • A termékeinkre, szolgáltatásainkra vonatkozó információk ismertetése céljából és egyéb promóciós célokból

Amennyiben Ön ehhez hozzájárul, az ICONA termékeivel, szolgáltatásaival és egyéb promóciókkal kapcsolatos marketing közleményeket és híreket küldünk Önnek. Hozzájárulásának megadását követően Ön bármikor jelezheti, hogy nem kíván ilyen tájékoztatásokat kapni. Amennyiben Ön már az ICONA ügyfele (például korábban már rendelt tőlünk), a megadott elérhetőségi adatait felhasználhatjuk az ICONA egyéb termékekre, illetve szolgáltatásokra vonatkozó marketing közleményeknek az Ön részére történő elküldése céljából, amennyiben a vonatkozó jogszabályok ezt engedélyezik, kivéve, ha Ön jelezte, hogy nem kíván ilyen tájékoztatásokat kapni. Az Ön által megadott információkat, valamint az egyéb ICONA forrásokból, így például az ICONA weboldal Ön által történő használatára, az ICONA üzlet felkeresésére és az Ön vásárlásaira, valamint egyéb forrásokból származó információkat az Ön érdeklődésére számot tartó termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos, személyre szabott üzenetek küldése céljából használhatjuk fel.

 • Üzleti tevékenységünk folytatása, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése és támogatása céljából

Az Ön által részünkre átadott személyes adatokat üzleti tevékenységünk folytatása céljából is felhasználjuk. Például, az Ön vásárlása esetén a vonatkozó információkat könyvelési, könyvvizsgálati és egyéb belső funkciók céljából használjuk fel. A termékeink és szolgáltatásaink Ön által való használatának módjára vonatkozó személyes adatokat a felhasználói felület fejlesztése céljából használjuk fel, és az ilyen adatok segítséget nyújtanak számunkra a szolgáltatási problémák azonosítása, valamint weboldalunk kezelése során.

 • Általános kutatási és elemzési célokból

A weboldalunk látogatók által történő használatának módjára vonatkozó adatokat a fogyasztói magatartás és preferenciák vizsgálata céljából használjuk fel.

Mik az Ön jogai?

Hozzáférési jog:

Önnek bármikor joga van információt kérni az általunk tárolt személyes adatairól. Vegye fel a kapcsolatot velünk és személyes adatait e-mailben elküldjük.

Hordozhatósághoz való jog:

Amikor az ICONA automatikus úton dolgozza fel személyes adatait az Ön beleegyezése vagy hozzájárulása alapján, Önnek jogában áll kérni, hogy tárolt adatait strukturált, általánosan használt és gép által olvasható formátumban átadjuk Önnek vagy egy másik félnek. Ez csak az Ön által számunkra megadott személyes adatokra vonatkozik.

A helyesbítés joga:

Joga van kérni személyes adatai módosítását, amennyiben azok helytelenek, beleértve a hiányos személyes adatai pótlásának jogát.

A törléshez való jog:

Jogában áll bármely személyes adatainak törléséhez, kivéve folyamatban lévő megrendelése van, amely még nem került átadásra, illetve ha az ilyen adatokat kötelesek vagyunk megőrizni legitim üzleti, vagy jogszabályban előírt célokra.

Az ellenvetés joga a feldolgozás ellen jogos érdek alapján:

Joga van tiltakozni személyes adatainak feldolgozása ellen: az ICONA nem folytatja személyes adatainak feldolgozását, kivéve, ha a folyamatot illetően jogos érdekünket bizonyítani tudjuk, amely felülírja az Ön érdekeltségét és jogait, vagy jogi kárigény következtében.

A direkt marketinggel szembeni ellenvetés joga:

Joga van ellenvetéssel élni a direkt marketinggel szemben. A direkt marketingről a következő módokon mondhat le:

 • követi az erre vonatkozó utasításokat a marketing e-mailekben (hírlevél leiratkozás)

 • emailben az info@icona.hu címre írt kérelem alapján

 • az ICONA székhelyére postázott levélben

A kortlátozás joga:

Joga van kérelmezni, hogy az ICONAkorlátozza személyes adatainak feldolgozását a következő körülmények között:

 • Ha ellenvetése van a feldolgozással szemben az ICONA jogos érdeke alapján, az ICONA korlátozza az adatok feldolgozását a jogos érdek igazolásának megtörténtéig.

 • Ha állítása szerint a személyes adatai helytelenek, az ICONA-nak korlátoznia kell az ilyen adatok feldolgozását a személyes adatok pontosságának igazolásáig.

 • Ha a feldolgozás jogtalan, ellenezheti a személyes adatai törlését, és helyette kérheti személyes adatai korlátozását

 • Ha az ICONA-nak már nincs szüksége a személyes adataira, de a jogi kárigényei megvédése érdekében még meg kell tartania azokat.

Hogyan gyakorolhatja a jogait?

Nagyon komolyan vesszük az adatvédelmet, és ezért az ICONA saját munkatársai kezelik a fenti jogokra vonatkozó kérelmeket. Bármikor kapcsolatba léphet velünk az iconadonna@gmail.com címen, levélben, vagy a www.icona.hu oldalon keresztül.

A felügyeleti hatóságnál való panasztétel joga:

Ha úgy gondolja, hogy az ICONA a személyes adatait helytelenül dolgozza fel, lépjen velünk kapcsolatba. Joga van panaszt tenni egy felügyeleti hatóságnál is.

COOKIE-k

Az ICONA weboldala személyes adat megadása (regisztráció) nélkül, bárki számára szabadon elérhető.

Weboldalunk használatakor az ICONA az Ön internet böngészője által küldött olyan információkat gyűjt, amelyek személyes adatokat is tartalmazhatnak.

Az úgynevezett sütik (angolul 'cookies') kisméretű fájlok, amelyet a célból mentünk el az Ön számítógépén, hogy Önt a látogatás során azonosítani tudjuk. A sütik azt a célt is szolgálják, hogy ne zaklassuk Önt ugyanazon hirdetés ismételt elküldésével, vagy, hogy oldalainkat jobban az Ön igényeihez alakíthassuk. A fentieken kívül általános információt is gyűjtünk a látogatásokról. Statisztikát készítünk például a napi látogatók számáról, a leggyakrabban látogatott oldalakról, és az azokon eltöltött időről. Ezen adatok alapján lehetővé válik számunkra, hogy jobban megismerhessük látogatóink igényeit, s így az igényeknek megfelelő termékekkel és szolgáltatásokkal álljunk rendelkezésre. Az így gyűjtött adatokat nem kapcsoljuk össze olyan adattal, amely Önt személy szerint azonosítaná. Ez azt jelenti, hogy a látogatást rögzítettük, de a látogató személye ismeretlen marad.

Az ilyen információk gyűjtésére többféle módszert, így például cookie-kat és webjelzőket használunk. Az így gyűjtött információk tartalmazhatják az Ön (i) IP címét; (ii) egyedi cookie azonosítóját, cookie információkat, valamint információkat arra vonatkozóan, hogy az Ön eszköze rendelkezik-e bizonyos funkciók használatához szükséges szoftverrel; (iii) egyedi eszköz azonosítóját és eszköz típusát; (iv) a domain-re, a böngésző típusára és nyelvére, (v) az operációs rendszerre és rendszer beállításokra; (vi) az országra és időzónára; és (vii) a korábban felkeresett weboldalakra vonatkozó adatokat; (viii) a weboldalunkon tett látogatásaira, így például kattintási szokásaira, vásárlásaira és megjelölt preferenciáira vonatkozó információkat; valamint (ix) elérési időket és referer URL fejléceket.

A weboldalunkon keresztül cookie-k, harmadik felek plug-in eszközei és widgetek alkalmazásával harmadik felek is gyűjthetnek információkat. Az ilyen harmadik felek közvetlenül az Ön internetes böngészőjéről gyűjtenek adatokat és az ilyen adatok kezelése az adott harmadik fél saját adatvédelmi szabályzatának függvényében történik.

A Weboldalak vevők általi használatának nyomon követése és a vevői preferenciák (mint például az ország és nyelvválasztás) vizsgálata céljából cookie-kat és webjelzőket alkalmazunk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy vevőink részére szolgáltatásokat nyújtsunk és fokozzuk az online felhasználói élményt. Cookie-kat és webjelzőket használunk továbbá a weboldal forgalomra és az interakciókra vonatkozó összesített adatok gyűjtésére, tendenciák azonosítására és statisztikai adatok gyűjtésére Weboldalaink fejlesztése céljából.

Weboldalainkon általában a cookie-k háromféle típusát alkalmazzuk:

o Funkcionális: Ezek a cookie-k az oldal alapvető működéséhez szükségesek és ezért mindig bekapcsolt állapotban vannak. A funkcionális cookie-k közé tartoznak azok a cookie-k, amelyek megjegyzik az Ön beállításait a Weboldalainkon egyetlen alkalommal tett látogatása, vagy amennyiben úgy kívánja, minden egyes látogatás során. Lehetővé teszik a kosár és fizetési funkciók működését, valamint támogatást nyújtanak biztonsági kérdésekben és az előírásoknak történő megfelelés során.

o Teljesítmény: Ezek a cookie-k a felhasználás nyomon követése révén lehetővé teszik számunkra Weboldalaink működésének javítását. Bizonyos esetekben ezek a cookie-k növelik az Ön kéréseinek feldolgozási sebességét és megjegyzik a weboldalon Ön által kiválasztott beállításokat. Az ilyen cookie-k elutasítása akadályozhatja az ajánlatok személyre szabását és lassíthatja az oldal működését.

o Közösségi média és reklám: A közösségi média cookie-k lehetővé teszik a közösségi hálózatokhoz való kapcsolódását és a Weboldalainkon található tartalmak közösségi médián keresztül történő megosztását. A (harmadik felek által használt) reklám cookie-k olyan információkat gyűjtenek, amelyek elősegítik az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámok megjelenítését, mind az ICONA Weboldalain, mind más oldalakon. Bizonyos esetekben az ilyen cookie-k alkalmazásával együtt jár az Ön személyes adatainak feldolgozása. Az ilyen cookie-k letiltása esetén olyan reklámok kerülhetnek megjelenítésre, amelyek kevésbé felelnek meg az Ön érdeklődési körének, vagy előfordulhat, hogy Ön nem tud megfelelően kapcsolódni a Facebook-hoz, Instagram-hoz, illetve egyéb közösségi hálózatokhoz és/vagy nem tud tartalmakat megosztani a közösségi médián keresztül.

o Statisztika (Google Analytics alkalmazása): Ez a honlap a Google Analytics alkalmazást használja, amely a Google Inc. („Google”) webelemző szolgáltatása. A Google Analytics úgynevezett „cookie-kat”, szövegfájlokat használ, amelyeket a számítógépére mentenek, így elősegítik Felhasználó által látogatott weblap használatának elemzését. A Felhasználó által használt weboldallal kapcsolatos cookie-kkal létrehozott információk rendszerint a Google egyik USA-beli szerverére kerülnek és tárolódnak. Az IP-anonimizálás weboldali aktiválásával a Google a Felhasználó IP-címét az Európai Unió tagállamain belül vagy az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodásban részes más államokban előzőleg megrövidíti. A teljes IP-címnek a Google USA-ban lévő szerverére történő továbbítására és ottani lerövidítésére csak kivételes esetekben kerül sor. Eme weboldal üzemeltetőjének megbízásából a Google ezeket az információkat arra fogja használni, hogy kiértékelje, hogyan használta a Felhasználó a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen. A Google Analytics keretein belül a Felhasználó böngészője által továbbított IP-címet nem vezeti össze a Google más adataival. A cookie-k tárolását a Felhasználó a böngészőjének megfelelő beállításával megakadályozhatja, azonban felhívjuk figyelmét, hogy ebben az esetben előfordulhat, hogy ennek a honlapnak nem minden funkciója lesz teljes körűen használható. Megakadályozhatja továbbá, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a cookie-k általi, a Felhasználó weboldalhasználattal kapcsolatos adatait (beleértve az IP-címet is), ha letölti és telepíti a következő linken elérhető böngésző plugint. https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hu

A cookie-kat Ön bármikor törölni tudja a számítógépről, illetve a böngészőn keresztül eleve meg is tilthatja azok használatát. A weboldal üzemeltetője és karbantartója az UNAS Online Kft. (9400 Sopron Major köz 2.). A www.icona.hu szervert üzemelteti az UNAS Online Kft. (9400 Sopron Major köz 2.).

Amennyiben átfogó és naprakész összegzést szeretne minden olyan harmadik félről, amely hozzáférést nyert az Ön internetes böngészőjéhez, javasoljuk, hogy telepítsen egy ilyen célra készült böngésző plugin-t. Választhatja azt a lehetőséget is, hogy számítógépétől minden cookie küldés esetén figyelmeztetést kapjon, vagy valamennyi cookie-t letilthatja. Ezt saját böngésző beállításain keresztül teheti meg, úgy, hogy minden Ön által használt böngészőben és eszközön elvégzi a beállításokat. Az egyes böngészők bizonyos mértékig különböznek egymástól, ezért ellenőrizze böngészőjének „Help” menüjét a cookie beállítások módosításának helyes módjával kapcsolatban. Amennyiben letiltja a cookie-kat, nem tud elérni számos olyan funkciót, amelyek hatékonyabbá teszik Weboldalainkat és Alkalmazásainkat, és egyes szolgáltatásaink így nem működnek majd megfelelően.

Hírlevél rendszer

Az ICONA hírlevél rendszert működtet az érdeklődők folyamatos tájékoztatása céljából, mellyel kapcsolatban a weboldalon történő regisztráció alkalmával közölt személyes adatokat (teljes név, e-mail cím) a hírlevél címzettjének előzetes írásbeli hozzájárulásával kezeljük. Az ICONA hírleveleinek megküldése a "Mailchimp" nemzetközi hírlevélrendszeren keresztül, külföldről történik, így a regisztráció mellett szükséges az Ön kifejezett hozzájárulása is a személyes adatai külföldi adatkezelőhöz történő továbbításához. A Mailchimp rendszer üzemeltetője a The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce de Leon Avenue, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA). Az Európai Uniós előírásoknak megfelelő adatkezelést a külföldi üzemeltető az "EU-U.S. Privacy Shield Framework" adatcsere egyezmény rendelkezéseinek alapján biztosítja. A hírlevélről az érintett bármikor leiratkozhat a hírlevelek láblécében található "Leiratkozás/Unsubscribe" linkre kattintva, mellyel automatikusan törlődnek a rendszerben tárolt adatai, vagy e-mailben ( info@icona.hu) közölt kérésére az ICONA haladéktalanul, de legkésőbb 8 napon belül törli az adatait.

Összeköttetés más weboldalakkal

Egyéb website-okra vezető hivatkozásokat a jobb szolgáltatás érdekében helyezünk el lapjainkon. Nem vagyunk felelősek ezen website-ok tartalmáért vagy titokvédelmi előírásaikért. Oldalainkról más szervezetek site-jaira vezető hivatkozások nem jelentik azt, hogy támogatjuk szolgáltatásaikat, vagy hogy egyetértünk eljárásaikkal.

Az Adatvédelmi nyilatkozat frissítései

A vonatkozó jogszabályok és eljárási gyakorlataink időről időre változnak. Amennyiben adatvédelmi szabályzatunk frissítéséről döntünk, a módosításokat közzétesszük weboldalunkon. Az Ön személyes adatai általunk történő kezelése módjának lényeges módosítása esetén előzetes értesítést küldünk az Ön részére, illetve, amennyiben azt a jogszabályok előírják, az ilyen módosítások végrehajtását megelőzően az Ön hozzájárulását kérjük. Nyomatékosan javasoljuk, hogy olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat és folyamatosan tájékozódjon az általunk követett gyakorlatról. A jelen adatvédelmi szabályzat legutóbb 2018. májusában került módosításra.

Kérdések és visszajelzés

Örömmel válaszolunk kérdéseire, észrevételeire és az Adatvédelmi szabályzatunkkal, valamint adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatos kérdéseire. Amennyiben visszajelzést kíván adni, bármilyen kérdése vagy aggálya merül fel, vagy gyakorolni kívánja a személyes adataihoz fűződő jogait, kérjük, forduljon kollégáinkhoz emailben az iconadonna@gmail.com címen vagy levélben az ICONA címére küldött postai levélben.

Tájékoztatásunk a következő jogszabályokon alapul:

• az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény;

• az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet - General Data Protection Regulation, GDPR);

• a gazdasági reklámtevékenységről szóló 2008. évi XLVIII. törvény.

Az ICONA Adatvédelmi szabályzata 2018. május 24-én frissült.

Vásárlási tudnivalók
Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések

Van lehetőség felpróbálni a ruhákat vásárlás előtt?

Igen, van egy üzletünk,
a címünk: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi utca 11.
Nyitvatarásunk:
Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 
Szombat: 9:00 - 12:00

Hogyan rendelhetek a Webáruházból?
A webáruházból regisztráció  nélkül is vásárolhat.
Visszatérő vásárlóinknak javasoljuk a regisztrációt, így nem kell bajlódni minden alkalommal a cím beírásával.
A regisztráció ingyenes és mindössze pár percet vesz igénybe.
Cég és magánszemély egyaránt regisztrálhat.
Az alábbi kötelezően kitöltendő adatokra lesz szükség:

Azonosító a hozzá tartozó titkos jelszóval

Vezeték, illetve keresztnév, vagy Cégnév

E-mail cím

Telefonszám

Szállítási cím (ir. szám, város, utca)

Számlázási cím, amennyiben eltér a szállítási címtől

A hírlevélre való feliratkozással pedig mindig időben értesülhet az új árukészlettel és kedvezményekkel kapcsolatban.

Módosíthatom a rendelésemet?
Amennyiben szeretné módosítani rendelését azt megteheti írásban, melyet a info@icona.hu címre tud elküldeni a megrendelés fogadását,
azaz a "feldolgozás alatt" státuszú levél érkezését követő egy napon belül.

Hogyan és mennyi idő alatt kapom meg a terméke(ke)t?
A termékeinket futárszolgálattal küldjük. Általános szállítási idő Magyarországon belül 3-5 munkanap (a csomag feladásától számítva). Amennyiben bármilyen kérdése, problémája van vagy csak egyszerűen bizonytalan, írjon a info@icona.hu címre, ahol kollégáink segítenek Önnek.
Átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomag tartalmát ugyanis utólag nem tudunk reklamációt elfogadni!

Mi történik ha nem vagyok otthon?
A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a Címzett részére, de ha csomagautomatába kéri a rendelését, akkor bármikor átveheti.
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futár a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről a Kísérőokirat Értesítő részét hagyja hátra, melyen feljegyzi azt a telefonszámot, amelyen a másodszori kézbesítés időpontját a Címzett egyeztetheti.
Amennyiben a Címzett nem él a másodszori kézbesítés időpontjának egyeztetési lehetőségével, a futár a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a futár a terméket vissza szállítja webáruháznak.

Kapok értesítést áruhiányról?
Amennyiben a termék nincs a raktárkászleten, akkor ezt rendelés után üzenettel jelezzük a megrendelő felé.

Kinek és hogyan kell fizetnem?
A fizetés az áru átvételekor futárnak készpénzben történik (a megrendelt áru értéke és a csomagküldési díj egyben fizetendő!)
A csomagban található számla helyességét minden esetben kérjük ellenőrizze.

Mit tegyek, ha sérült a csomag?
A küldemény átvételekor kérjük minden esetben (a futár jelenlétében!) ellenőrizze a csomag sértetlenségét! Ha a csomag a szállítás során megsérült, kárfelvételi jegyzőkönyvet is kell, hogy tartalmazzon a küldemény. Ebben az esetben, vagy ha sérült a csomag és nincs jegyzőkönyv a futárszolgálathoz kell fordulni a reklamációval.
Webáruházunk semmilyen felelősséget nem vállal a szállítás közben esetlegesen előforduló károkért!
Bármilyen probléma esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat és megpróbálunk segíteni.

Mi tegyek, ha nem megfelelő a méret, vagy nem tetszik a termék?
Azt tanácsoljuk, hogy a megrendelés előtt olvassa el a termékeknél elhelyezett tájékoztató menüpontokat.
Ha nem biztos a méretekben, nyugodtan írjon nekünk üzenetben bármelyik közösségi oldalunkon vagy email-ben, hogy a legmegfelelőbb terméket küldjük el és ne legyen méretbeli, vagy egyéb más probléma!

Természetesen a megrendelés során élhet a feltétel nélküli elállás jogával.
A szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat, azaz visszaküldheti a terméket. Ebben az esetben az Ön által kifizetett összeget legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatérítjük.
Figyelem! A Kormányrendelet szerint ebben az esetben Ön viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával, illetve esetlegesen az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárral kapcsolatban felmerült költségeket.
A terméket az eredeti csomagolásában postai úton, vagy futárszolgálattal is visszaküldheti nekünk. A visszaküldés költségét Önnek kell állni.

 A termékek ára és technikai leírása

A webáruházunkban a kiskereskedelmi árakat tüntetjük fel. Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. Bővebb feltételek a 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a Ptk. idevonatkozó jogszabályai szerint.

A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!


Rendelése után kérjük ellenőrizze postafiókjának levélszemét mappáját, mivel előfordulhat hogy a rendelésről szóló visszaigazoló emailt ott találja.

ÁRUVISSZAKÜLDÉS:
Fontos, hogy a gyorsabb feldolgozás érdekében a rendelt termék visszaküldésénél a kapott számlát kérjük tegye vissza a csomagba és írja rá a számlaszámot amire a visszatérítést kéri.

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM:
ICONA - Király Krisztina
8900 Zalaegerszeg, Petőfi u. 11.
+36 30 516 0447