10.000Ft vásárlás felett ingyenes szállítással kedveskedünk!                                                                               Kérdésed van? Hívj minket! +36-30/516-0447  

Instagram logoFacebook logo Kövess minket!

ICONA RENDELÉS, INFORMÁCIÓK

 Saját márkás, egyedi tervezésű táskáink készítésével 2018 óta igyekszünk személyre szabott igényeket kiszolgálni. A legjobb olasz (marha, borjú, juh, kecske) bőrök felhasználásával, gyönyörűen struktúrált és változatos formavilágú, illetve méretű, valamint letisztult fazonú, limitált darabok készülnek műhelyünkben.A hazai fashion brand-ek piacát erősítve, márkánk elkötelezett a manufakturális gyártás, a magas minőség és az egyediség iránt.
Vagány, letisztult és elegáns, ami minden nő hétköznapjaiba beleilleszthető. H
isszük, hogy a prémium termékekre vágyó vásárlók igényei is kiszolgálhatók egyedi tervezésű és kivitelezésű termékekkel.
Igyekszünk különleges olasz bőröket beszerezni, amiket kevés darabszámban, illetve méretben kapunk.
Emiatt termékeink limitált darabszámban, kis szériában készülnek, így a készleten lévő termékeink folyamatosan változnak.
Ezek a darabok megtekinthetők és megvásárolhatók:

ZANI STORE - 1056, Budapest Szerb utca 17.


Rendelés menete:

Válasszátok ki:
• a táska nevét,
• a fémkellék színét,
• a bőr színét, amit üzenetben pontosítunk a folyamatosan változó készlet miatt.

A rendelés elkészítésének megkezdése előtt leellenőrizzük készletünket a szükséges alkatrészek miatt, hogy biztosítani tudjuk Téged arról, hogy a rendelt terméked a feldolgozást követő 14-20 munkanapon belül elkészül. Erről e-mailben mindenképp értesítünk.

A megrendelt táska elkészítési ideje körülbelül 14-20 munkanap.

Egyedi rendelés esetén nincs plusz költség a színkombinációkra, azonban a méret változtatás esetén plusz költséget számítunk fel mérettől függően. (+2000Ft-tól)


A táskába belső zsebet lehet pluszban kérni:

• a cipzáras belső zseb 3000.-Ft/ db ,
• a nyitott belső zseb 1000.-Ft/db.

Plusz lánc hossztól függően: 

  • Övtáskához:  hossza a csípő méretéhez igazítva: 3000.-Ft,
  • Táskapántként 70cm - 3500.-Ft,
  • Táskapántként 120cm - 5500.-Ft.

    Plusz pánt kérhető:
  • Hosszú, állítható pánt (120cm) - 3000.-Ft,
  • Vastag pánt (készlettől függően) - 5000.-Ft.

A rendelés készítésének megkezdése előtt leellenőrizzük készletünket a szükséges alkatrészek miatt, hogy biztosítani tudjuk Téged a termék várható elkészülési idejéről.
Erről e-mailben mindenképp értesítünk.

Fizetési információk:

A terméket személyes átvétel esetén kézpénzben tudjátok fizetni, postázás esetén a postaköltséggel együtt, amit lehet utalással vagy utánvéttel.
Személyes átvétel a ZANI STOREban lehetséges.
A szállítást futárszolgálattal, illetve csomagautomatával végezzük.


Fontos!
A bőr természetes anyagából kifolyólag előfordulhat rajta kisebb esztétikai hiba, karcolás, redőzet. A  bőr természetességéből adódóan megtörik, kizárólag minőségi és gyártási hiba esetén vállaljuk termékeink javítását.

Szeretnénk felhívni arra a figyelmeteket, hogy egyedi megrendelés esetén, amit saját elképzelésetek szerint valósítunk meg (szín,fémkellék,extra kérés),  a kész terméket nem áll módunkban visszavásárolni. 
(lásd: 
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdés c) pontja, mely szerint a fogyasztó ilyen esetben nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát).
Ezeket a darabokat kifejezetten a megrendelőnek készítjük, ezért kérlek ennek tudatában add le rendelésed!

Törekszünk arra, hogy termékeinket gondos alapossággal készítsük el a számotokra, mert fontos nekünk, hogy elégedettek legyetek a vágyott termékkel!


Keressetek minket bizalommal, bármilyen kérdéssel! :)


 Facebook logo Instagram logo Kövess minket!