Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

HOL KÉSZÜLNEK AZ ICONA TÁSKÁI?

Táskáinkat Zalaegerszegen kézzel készítjük el a legnagyobb szeretettel és odafigyeléssel! Törekszünk arra, hogy termékeinket gondos alapossággal készítsük el a számotokra, mert fontos nekünk, hogy elégedettek legyetek a vágyott darabbal!

MI A VISSZATÉRÉSI SZABÁLYZATUNK?
Megértjük ha néha a termék nem olyan amilyennek elképzelted és mi azt szeretnénk, hogy igazán boldog legyél a megvásárolt termékkel, ezért átvételtől számított 14 napon belül várjuk visszaküldési vagy csere igényed. Részletes információt a Visszaküldés és csere oldalon találsz.
MI TÖRTÉNIK, HA A KAPOTT TERMÉK SÉRÜLT VAGY HIBÁS?

Arra törekszünk, hogy minden termék a legmagasabb színvonalú és minőségű legyen. Ha azonban hibás vagy sérült termék került kezedbe kérlek azonnal keress fel minket a következő e-mail címen info@icona.hu ,hogy minnél hamarabb megoldhassuk a problémát.
 

FONTOS!

A bőr természetes anyagából kifolyólag előfordulhat rajta kisebb esztétikai hiba, karcolás, redőzet. A  bőr természetességéből adódóan megtörik, kizárólag minőségi és gyártási hiba esetén vállaljuk termékeink javítását.

A MEGRENDELÉSEK TÖRLÉSE VAGY MÓDOSÍTÁSA?
Kérjük, mielőbb lépj kapcsolatba velünk a info@icona.hu e-mail címen, és mi megpróbáljuk módosítani számodra!

 

GARANCIA

Az ICONA termékek hosszú életűnek készülnek, de ha valami történik, itt vagyunk, hogy segítsünk. Lásd a Visszaküldés és csere oldalt további információkért.

HOGYAN LÉPHETEK KAPCSOLATBA VELETEK?

Írj nekünk a info@icona.hu e-mail címre vagy a social felületeink bármelyikére és a lehető leghamarabb válaszolunk Neked.